Recent comments

Friss Hírek

KLOSE: Ez a legerősebb Lazio, amelyben valaha játszottam

A tegnap esti Lazio-Udinese meccset követően szomorkodhatnak a fővárosi csapat drukkerei, miután csapatuk hazai pályán szenvedett vereséget (0-1). 


Egyes szurkolók fejében már megfordult egy esetleges edzőváltással kapcsolatos gondolat és bizony könnyen lehet, hogy a vezetőségi tagoknál is. Az elmúlt 54 év legrosszabb szezonkezdése ez a Lazio számára.

Mindezek ellenére Miroslav Klose kiállt edzője, Stefano Pioli mellett, szerinte a közös munka meghozza eredményét rövidesen.

“Mindannyian támogatjuk Piolit, nagyon jó edző. Annak ellenére, hogy a tabella pont az ellentettjét bizonyíthatja, állíthatom, ez a legerősebb Lazio, amelyben valaha játszottam. Még nem láthatjátok, de úgy vélem, ez így igaz. Jó úton haladunk és a szerencse is hamarosan a mi oldalunkra áll. Hétközben az edzéseken jól működünk, most már csak a pályán kell ezt reprodukálnunk.”

Pioli mester az Udinese elleni mérkőzés második félidejében egyszerre játszatta Klosét és Filip Djordjevicet, mutatván, tudnak ők egymás mellett is játszani.

“Könnyen tudok mellette, vele játszani, jó játékosnak tartom,  kifejezetten jól mozog a pályán.”

Hétfőn este 21.00-tól minden adott a Lazio számára, hogy bizonyítsák Klose állításait, mikor is a Palermo vendégeként lépnek majd pályára.

forrás: azzurri.co.hu