Recent comments

Friss Hírek

ROMA: Totti győzelmet szeretne a születésnapjára

Vasárnap ünnepli 38. születésnapját Francesco Totti, aki szeretne győzelemmel ünnepelni.


A Roma a Hellas Veronát fogadja a Stadio Olimpicóban és a Roma csapatkapitánya szeretné győzelemmel megünnepelni a születésnapját.

"Ebben a szezonban is jól kezdtük a bajnokságot. Négy meccsből eddig négyet nyertünk meg sokkal nagyobb nyomás alatt, hiszen a tavalyi szezon után hasonló kezdést vártak tőlünk. Ezt a csapatot remek játékosok alkotják, nagyon versenyképes a keret és mi is azt várjuk, hogy együtt nagyon sikeresek leszünk."- nyilatkozta Totti.

"Egy szezon elején mindig kitűzünk célokat és a legfontosabb a bajnokság, a BL és a kupa, ami még mindig azért csak egy trófea. Könnyű most beszélni bármiről, de a nap végén csak az eredmény mutatja meg, hogy mi történt a pályán."

A Roma a Juventus mellett azonos pontszámmal áll a tabella élén és nem kizárt, hogy tavaly óta csökkent a különbség a két csapat között.

"A Juventus a regnáló bajnok, nem adták el a sztárjaikat és még erősödtek is. Jelen pillanatban mi a másodikok vagyunk Olaszországban és még mindig a Juve az, akit le kell győzni a Scudettóért. Tavaly nagyon hagytuk őket a vége felé ellépni és akkor már túl nagy lett a különbség, de most majd megpróbáljuk csökkenteni a különbséget." 


forrás: asroma.hu