Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Pirlo az MLS-be igazolhat januárban

A mai nap olyan hírek kaptak szárnyra, melyek szerint a Juventus és az olasz válogatott meghatározó középpályása, Andrea Pirlo már januárban az MLS-be igazolhat.



Úgy olasz, mint észak-amerikai források arról számoltak be, hogy az MLS-ben szereplő LA Galaxy le kívánja igazolni a harmincötéves registát, aki jelenleg Torinóban sérüléséből lábadozik.


Az ESPN tudósítása szerint Andrea Pirlo a visszavonuló Landon Donovan helyére léphetne, és a csapat „kiemelt játékosa” lehetne, és így a szabályok értelmében a csapat figyelmen kívül hagyhatná az ő esetében a fizetési sapkát, és a jelenlegi 3,5 millió eurós fizetéshez hasonló javadalmazást biztosíthatna a rendkívül tapasztalt középpályásnak.


Az ügylet egyetlen buktatója a játékos kívánsága, miszerint szeretné kitölteni a Juventus csapatával kötött szerződését.


A játékos még augusztusban nyilatkozott jövőbeni terveiről, és nem zárta ki az MLS-be igazolást, azonban erre csupán azt követően vállalkozna, miután lejár az olasz rekordbajnokkal kötött kontraktusa.

forrás: juventuz.blog.hu