Recent comments

Friss Hírek

BENÍTEZ: Nem féltem az állásomat

Pedig könnyen lehet, hogy illene tartania ettől a spanyol mesternek, hiszen a Napoli egyelőre a legkevésbé sem meggyőző. 
Kiestek a Bajnokok Ligájából és lassan egy hónapja nem nyertek a bajnokságban.

Nincs jó idénye a tavaly bronzérmes Napolinak idén. A Bajnokok Ligájában az egyik legnehezebb ellenfelet, a spanyol Athletic Bilbaót kapták, amely ellen ki is estek, a bajnokságban pedig négy meccsen mindössze négy pontot gyűjtöttek úgy, hogy hazai pályán nem tudták megverni a Chievo-Palermo duót. 
Nem csoda hát, hogy a médiumok már a spanyol tréner, Rafael Benítez menesztését szellőztették meg.

A pletykák szerint hetek óta levegőben van a Liverpoollal Bajnokok Ligáját nyerő tréner kirúgása, de a tegnap esti, Palermo elleni 3-3 után már könnyen lehet, hogy végleg elfogyott De Laurentiis elnök türelme.
"Valóban nem vagyunk jó formában. Három gólt lőttünk és szerezhettünk volna még többet. De sajnos három gólt kaptunk is, mert a védelmünk nem volt elég stabil és magabiztos." - nyilatkozta Benítez mester az újonc elleni kínos remi után. Benítez a saját sorsára is kitért: "Féltem-e az állásomat? Nem. Nem beszéltem az elnök úrral, de nem hiszem, hogy ötpercenként be kéne számoltatnom arról, hogy éppen tervez-e kirúgni vagy sem. Ez a csapat már megmutatta, hogy mire képes és újra bizonyítani fogunk."
forrás: hatharom.com