Recent comments

Friss Hírek

EVRA: Az ilyen derbik miatt vagyok itt

Patrice Evra a szombati Milan-Juve rangadót méltatta a sajtó képviselőinek, kiemelve, hogy az ilyen klasszikus összecsapásokra várt már Torinóba szerződése óta. 


A korábbi Manchester United védő új erőre kapott az olasz rekordbajnoknál, a Serie A és a Bajnokok Ligája küzdelmeiben egyaránt. 

„Két lábbal a földön járunk, így még nem beszélhetünk arról, hogy megnyernénk a BL-t.” – szólalt meg Evra a JTV kameráinak, a Malmö elleni 2-0-ás sikert követően. „Ugyanakkor mérkőzésről mérkőzésre egyre magabiztosabbak leszünk. A Juventusnak jelentős a történelme, így meg kell tisztelnünk annyival, hogy Európában is győzedelmeskedünk.”

Az első komolyabb próbatételnek a holnapi mérkőzés ígérkezik, méghozzá a Stadio San Siro gyepén, a két forduló után holtversenyben listavezető AC Milan ellen. 

Evrát azonban nem ejti zavarba a felhajtás, sőt:

„Érkezésem óta az ilyen meccseket vártam. Ők lesznek hazai pályán, szóval rajtunk a nyomás, hogy megmutassuk, mi vagyunk a bajnokok.”

A francia ezután csapattársának, Carlos Téveznek is tartogatott néhány kedves szót, akivel már korábban is játszott együtt Manchesterben:

„Ő egy igazi oroszlán. Még érettebb játékos lett belőle, mostanra igazi csapatjátékossá vált. Ám eközben továbbra is ugyanolyan szórakoztató maradt, mint amilyennek Angliában megismertem.”

forrás: juventuz.blog.hu