Recent comments

Friss Hírek

BERLUSCONI: 2-3 év, és újra a legjobbak leszünk

Rendkívül bizakodó csapata ma este, Juventus elleni rangadója előtt Silvio Berlusconi, a Rossoneri elnöke. 


A Presidente nem csak a mai meccset, hanem a konkrét, jövőbeli terveket illetően is rendkívül optimista, hiszen véleménye szerint a Milan 2-3 éven belül újra a legjobb lehet nem csak Olaszországban, de Európában és a világon is.

“2003 és 2007 között mindent megnyertünk, amit lehetett, a Bajnokok Ligáját kétszer is, és továbbra is mi vagyunk a legtöbb trófeával rendelkező klub a világon.” – kezdte Berlusconi a Milan Channel-nek adott nyilatkozatát.

“Úgy vélem, 2-3 év múlva, amikorra megerősítjük a csapatot, újra visszatérhetünk oda, ahova tartozunk: Olaszország, Európa és a világ legjobbjai lehetünk megint.”

“Beszéltem a mai meccsről a játékosokkal és elmondtam nekik, hogy ez a meccs nem egyszerűen fontos, hanem alapvető fontosságú. Ha ma jól játszunk és megverjük a Juvét, az elmúlt két szezon csalódásai is feledésbe merülnének, és a rajongók is újra belénk szeretnének.”

Berlusconinak egyébként első mondatában nincs igaza, február óta ugyanis már az egyiptomi Al-Ahly a világ legtöbb trófeával rendelkező csapata, legalábbis ami a nemzetközi trófeák számát jelenti.

forrás: azzurri.co.hu