Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Bíróságra kerül Seedorf menesztésének ügye?

Jól kezdte a szezont a Milan és két forduló után vezeti a Serie A tabelláját, de a klub székházában mégsem lehet felhőtlen az öröm, miután nem halad jól a nyáron menesztett Clarence Seedorf ügyének rendezése.


Mint arról már korábban beszámoltunk, Seedorf a Milan által okozott erkölcsi és anyagi károk miatt pert fontolgat, és úgy tűnik, hogy végül tényleg a bíróságon köt ki az ügy. 

Ezt támasztja alá a volt munkaügyi miniszter, Tiziano Treu legutóbbi nyilatkozata is, aki jelenleg Seedorf érdekeit képviseli az eset kapcsán.

“Reménykedünk egy baráti és mindkét fél számára kedvező megoldásban, de a legutóbbi találkozó nem alakult jól, és jelen pillanatban nagy az esélye annak, hogy a bíróságnak kell döntenie az ügyben.” – nyilatkozta Treu a Gazzetta dello Sportnak.

Az utolsó információk szerint Seedorf a szerződése lejártáig járó fizetése – korülbelül 10 millió euró – mellett a menesztés módja miatt további kompenzációra tart igényt, míg a Milan a munkavégzés alól felmentett tréner bérét nem egy összegben, hanem havonta folyosítaná.

forrás: acmilan.hu