Recent comments

Friss Hírek

LIPPI: Többet vártam a Napolitól

Marcello Lippi biztos benne, hogy a bajnoki címért a Juventus és az AS Roma fog megküzdeni, valamint szóvá tette csalódottságát is, amiért a Napoli ilyen gyengén teljesít a szezon elején.


A többszörös olasz- és világbajnok tréner továbbra is Kínában a Guangzhou Evergrande klub kispadján foglal helyet, és ezúttal a Corriere dello Sport munkatársainak adott interjút.


„Az, hogy a Juventus és az AS Roma fog a bajnoki címért párbajozni, várható volt, idén is csak két csapatnak van esélye megnyerni a bajnokságot, mivel ők rendelkeznek az ehhez szükséges plusszal.” - fogalmazott határozottan a Juventus több ízben is sikerre vezető hatvanhatéves mesteredző.


„Az AC Milan és az Inter jól erősített az átigazolási időszakban, és jól is kezdték a szezont, elérték azt a szintet, amelyre számítani lehetett, azonban a Napoli csapatától ennél többre számítottam.


Filippo Inzaghi jó munkát végez, és nagyon lelkes. Massimiliano Allegri okosan döntött, hogy nem forgatta fel a csapatot, saját módszereit alkalmazza, azonban ezek egyensúlyban vannak Antonio Conte elképzeléseivel is.


A Napoli esetén kijelenthető, hogy a Bajnokok Ligája kiesés nagyon negatív hatással volt a csapatra, még ha ez nem szégyen egy olyan csapat ellen, mint az Athletic Bilbao.” - zárta az olasz bajnokság főbb szereplőinek rövid helyzetelemzését kicsit lágyabb hangvételben az olasz tréner.

forrás: juventuz.blog.hu