Recent comments

Friss Hírek

BERLUSCONI: Jó úton haladunk!

Silvio Berlusconi, a klub tulajdonosa optimista a szezont illetően és az elnök szerint a csapat jó úton jár.


Berlusconi pénteken három héten belül a harmadik alkalommal látogatta meg a játékosokat Milanellóban és élőben tekintette meg a Tim kupát és a Lazio elleni bajnoki mérkőzést is.

“A légkör megváltozott. A Lazio elleni győzelem elég volt ahhoz, hogy felébressze a szurkolókat abból a mélyálomból, amelybe az előző szezonba beleestek. Több száz elégedett visszajelzést kaptam a csapatot és az átigazolásokat illetően. Azt hiszem, hogy jó úton haladunk és tovább kell folytatnunk a jó szériát” – mondta Berlusconi a MilanChannel kameráinak.

Pénteken Adriano Galliani együtt ebédelt Silvio Berlusconival és a csapat vezetőedzőjével, Filippo Inzaghival.

“Az elnök jelenléte alapvető fontosságú. A Lazio elleni mérkőzést követően gratulált a játékosoknak és mindenkivel váltott pár szót. A szakmai stábbal is volt egy hosszabb beszélgetése. Sok mindenről volt szó. Az elnök nagyon kedveli Torrest és megígérte, hogy ha ideje engedi akkor minden pénteken meglátogatja a csapatot” – mondta Galliani.

“Bonaventura kiváló igazolás, egy nagyszerű ember. Torres, Bonaventura és Van Ginkel érkezésével megerősödtünk. 

Céljaink a szezonban? Erről nem szeretnék beszélni” – fejezte be.

A Milan jelenleg 1 fordulót követően vezeti az olasz bajnokságot a jobb gólkülönbségnek köszönhetően. A piros-feketék a következő mérkőzésüket a Parma ellen játsszák.

forrás: acmilan.hu