Recent comments

Friss Hírek

INTER: Íme a harmadik számú mez

Talán a megszokottnál valamivel később, de ma végre az Inter is bemutatta egyszínű kék harmadik számú mezét, amit a játékosok a 2014/15-ös szezonban viselnek majd. 


Az új dresszről a csapat hivatalos oldala közölt egy rövid tájékoztatást és néhány képet.

A csapat idén kissé eltávolodott a tradicionális dizájntól, és egy fekete alapon kék, vékony csíkos hazai, valamint egy fehér-piros kombóval ellátott idegenbeli mezzel rukkolt elő az új szezonra. A harmadik számú mez a kék szín hiányát hivatott pótolni; a mez alapja világoskék, a vállának nagy része és az oldala sötétkék színű lesz.
 

„Ebben a szezonban az Inter egy új stílusú harmadik mezben játszik majd, amely merész és modern megjelenéssel szimbolizálja a klub hagyományos színeit.” – olvasható a klub nyilatkozatában.


„A csapat híres kék színe büszkén jelenik meg az új mezen, mely teljes egészében a szín két árnyalatára épül. A mez, a nadrág, és a sportszár egyaránt kék elöl, és sötétkék hátul.”


„A két árnyalatot az Inter ikonikus fekete színe választja el. A csíkok a gallértól húzódnak a mez mindkét oldalán, és végigfutnak egészen a nadrág és a sportszárak oldalán is.”

„A játékosok mozgása közben ez a fekete csík kiemeli majd a testük körvonalait, hogy a sebesség valódi érzetét keltse.”

Az Inter leghamarabb most vasárnap, a Palermo otthonában viheti pályára az új szerelést.

Pethő Attila írása

forrás: azzurri.co.hu