Recent comments

Friss Hírek

ROMA: Nyitottak vagyunk a párbeszédre az UEFA-val

Miután az UEFA bejelentette, hogy többek között a Románál is vizsgálatot indítanak a Pénzügyi Fair Play betartásának ellenőrzése érdekében, a klub előljárói szívesen látják az ellenőröket.


"Támogatjuk az UEFA azon törekvéseit, hogy az FFP-n keresztül biztosítsák a pénzügyi egyensúlyt a futballban. Ez teljes mértékben megegyezik a mi stratégiánkkal és tevékenységeinkkel."- olvasható a Roma közleményében.

"A jelenlegi vezetőség komoly gazdasági válság közepette vette át a klub irányítását 3 évvel ezelőtt és már a kezdetektől világos volt, hogy a klubot üzleti oldalról kell felemelnünk annak érdekében, hogy gazdasági szempontból sikeres legyen, valamint a pályán is eredményesek legyünk."

"Büszkék vagyunk arra, hogy nagyon rövid idő alatt milyen gazdasági és a futballpályán látható sikereket értünk el, a jövőnk pedig még optimistább, mint valaha."

"Nyitottak vagyunk a párbeszédre az UEFA-val és meggyőződésünk, hogy látni fogják az eredményeinket és úgy tekintenek majd ránk, mint egy minta, az európai futballban történő jövőbeli befektetéshez." 


forrás: asroma.hu