Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: Nyerni megyünk Parmába

A Romát elérte egy komolyabb sérüléshullám, melynek következtében több kulcsjátékosra sem számíthat Rudi Garcia, azonban a francia tréner szerint a keret van annyira mély, hogy megbirkózzanak a problémával.

 
Az utóbbi napokban sérülés miatt kidőlt Juan Iturbe, Davide Astori és most legutóbb Daniele De Rossi is.

"De Rossi nagyon fontos játékos, de most nagyon kell rá vigyáznunk."- kezdte a mérkőzés előtti sajtótájékoztatót Garcia.

"A válogatott meccseket követő szünet végéig várni fogunk, addig nem akarunk kockáztatni, mert a középpályán még számos lehetőségünk van. Nem tudom, hogy előfordult-e már ilyen sérüléshullám a csapattal, de sajnos ez bármikor megeshet. Emiatt is hoztunk létre egy ilyen nagy keretet."

"Szerencsére nagy a keretünk és biztos vagyok benne, hogy a játékosok a legjobb tudásukat nyújtják majd és a csapat színvonalbeli teljesítményét nem fogja befolyásolni semmi."

Sokan úgy vélik, hogy a Roma számára döntő fontosságú időszak a mostani, amikor 3 naponta fontos meccset kell játszania a csapatnak.

"A tavalyi évhez képest annyi változás van most, hogy ebben az évben szinte minden harmadik napon meccsünk van, ezért kipihentnek kell lennünk, elegendőt és megfelelően kell aludni, valamint oda kell figyelni az étkezésre és a hidratáltságra. Vannak nagyon tapasztalt játékosaink, de vannak fiatalok is, ezért nagyon fontos, hogy az idősebbek tanácsokkal lássák el őket."

"Hogyan lehetne döntő fontosságú ez az időszak, mikor a bajnokságban még csak a negyedik fordulónál, a BL-ben pedig a másodiknál tartunk? Most a Parma elleni meccsre összpontosítunk, ahol bármi megtörténhet és úgy hiszem, hogy az elvégzett munka nem ártott a csapatnak."

"Ez a csapat nagyon sokat fejlődött tavalyhoz képest, sokkal érettebb lett és ezt a Cagliari elleni meccsen jól láthattuk, ahol a 2 gólos előny tudatában nagyon ügyesen kézben tartottuk a meccset."

"Én vagyok egyike azoknak, akik mindig azt mondják, hogy csak a következő meccsel szabad foglalkozni, mert minden meccsre ugyanúgy készülünk, mindegyikhez ugyanúgy állunk, hogy közben nem gondolunk más meccsekre. A csapatnak mindig ugyanazt a sikeréhséget kell mutatnia már a szezon kezdetétől fogva."

A Romára szerdán a Parma vár idegenben.

"A Parma nagyon jó csapat, elég sok gólt szereztek már és nagyon keveset kaptak. Számunkra azonban nem számít, hogy ki az ellenfél, olyan meccs lesz, mint a többi. Azért megyünk Parmába, hogy nyerjünk, persze tudjuk, hogy Parmában nagyon nehéz nyerni, de mi készen állunk arra, hogy a pályán mindent megtegyünk a sikerért."

A hétvégi meccsen Mattia Destrónak látszólag nem tetszett az, hogy lecserélte Rudi Garcia.

"Beszéltem vele, de hogy mit, az csak rám tartozik és rá, amúgy pedig mellékes." 


forrás: asroma.hu