Recent comments

Friss Hírek

MONTELLA: Gól nélkül nem megy

Vincenzo Montella szerint a csapat mindent megtett a győzelemért, de sajnos a gól nem jött össze, így döntetlennel kellett beérni a Genoa ellen. 



Két forduló után tehát még eredménytelen a Fiorentina.
 
,,Természetesen meg fogjuk vizsgálni az egész mérkőzést, de úgy érzem a játékosok mindent megtettek, kivéve a legfontosabbat, a hálóba találni.


Hét-nyolc nagyobb gólhelyzetet is teremtettünk, de egyszerűen nem tudtunk Pinilla kapujába találni.


Nagyon meleg volt az időjárás, így a játékosok iramával elégedett vagyok."


Giuseppe Rossi sérülés miatt 5 hónapig harcképtelen, így Mario Gomez vállán nagyobb a teher, mert főleg tőle várják a gólokat.


,,Azt mondom, hogy gólra van szüksége, ez most nem jött össze, de remélem a következő mérkőzésen már igen. Szüksége van a csapat támogatására, hogy helyzetbe kerüljön, de fizikailag kihasználhatja magasságát és erejét, lehet kicsit több időre van szüksége, hogy megtalálja a formáját a szezonban.


Megpróbáltam Babacart a centerposzton játszatni, mert jobb erőben volt Gomeznél, de a széleken már feláldozta magát és kevés volt.

Csatárként játszottam én is, tudom jól, hogy mindenki innen várja a gólokat. Biztos vagyok benne, hogy jönni fognak a találatok."


Juan Cuadrado a világbajnokságon remek teljesítményt nyújtott, sokáig cikkeztek arról, hogy távozik, de végül maradt Firenzében.


,,Cuadrado olyan srác, aki élvezi a futballt, mindenek felett. Látom őt edzéseken, most már tisztul a helyzet a nyári felhajtás után és láthattuk, hogy őt ez nem hátráltatta a játékban. 


Mi hiányzik egy nagyobb klubhoz képest? Valaki aki a kapuba tud találni, akár egy megpattant gellert követően, vagy egy öngóllal. Sajnos, mi nagyon sokat tettünk a sikerért, de végül nem jött össze." - nyilatkozta Montella.

forrás: fiorentina1926.gportal.hu