Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: Ki kell használnunk minden adódó lehetőséget

A Roma sikeres BL bemutatkozást követően fogadja a Cagliari csapatát.

 
"A BL meccset követően lezárult egy fejezet, majd csütörtök reggeltől egy úgy nyílt a bajnoki meccset illetően. Ennek a csapatnak tudni kell átváltani az egyik sorozatról a másikra minden probléma nélkül. Egyelőre nem akarok a csapaton belüli rotációval számolni, mert nagyon jól tudom, hogy minden terv változhat. Én minden meccset meg akarok nyerni mindig függetlenül a helyzettől."- kezdte Garcia.

A BL meccsen megsérült Astori és Iturbe is, ezzel csatlakoztak a sérültek népes táborához, Borriellóhoz, Balzarettihez, Ucanhoz, Castanhoz és Strootmanhoz, így nagy valószínűséggel a Newcastletől érkezett Yanga-Mbiwa kezdeni fog vasárnap.

"Nem szeretnék túl sokat beszélni a védelemről, mert nem szeretnék plusz információval szolgálni az ellenfélnek. Nagyon örülök annak, hogy velünk van Mapou, mert ő volt a csapatkapitánya a Ligue 1-et megnyerő Montpellier-nek. Ma ő fog kezdeni Manolasszal. Szeretném, ha élvezné a játékot és úgy játszana, ahogy tud, ahogy a CSZKA ellen is tette. Sajnos a sérülések megmutatták, hogy miért kell annyi belső védő ezen a szinten."

A Roma azzal a Cagliarival játszik amelynek a volt Roma edző, Zdenek Zeman ül a kispadján.

"Ahogy mindig, tanulmányoztam az ellenfelünket és az asszisztensem megmutatta a csapatuk erősségét és gyengeségét. Mindenekelőtt a támadásban nagyon erősek, de én sokkal jobban összpontosítok a saját csapatomra. Nagyon fontos, hogy egy csapat magabiztos legyen és tisztelje az ellenfelét. Ki kell használnunk minden adódó lehetőséget."


"Hogy a milánói csapatok versenyben lesznek-e a bajnoki címért? Szerintem igen, és ne feledkezzünk meg a Fiorentináról és a Napoliról sem. Az a legszebb a Serie A-ban, hogy nagyon sok az erős csapat, ami azoknak jó, akik szenvedélyesen szeretik a focit."

"Nekünk viszont mindig csak a következő meccsel szabad foglalkoznunk, mert tudjuk, hogy nagyon hosszú az út, ez egy maraton."


A Cagliari elleni keret: Calabresi, Cholevas, Cole, De Rossi, De Sanctis, Destro, Emanuelson, Florenzi, Gervinho, Keita, Ljajic, Lobont, Maicon, Manolas, Nainggolan, Paredes, Pjanic, Sanabria, Skorupski, Somma, Torosidis, Totti, Yanga-Mbiwa 


forrás: asroma.hu