Recent comments

Friss Hírek

ROMA: Íme a harmadik számú mez

Az AS Roma is reagált a fejleményekre, és bemutatták ők is idei harmadik számú szerelésüket. 



Akárcsak az Inter, a Farkasok is egyszínű tartalék mezt kaptak az idei évre. 

“Az AS Roma idei harmadik számú mezét a híres olasz ruhák eleganciája és csillogása inspirálta. A harmadik számú mez azt a fajta belső stílust ragadja meg, amit csak egy fekete ruha viselése nyújthat, és ezt a stílust közvetíti majd mindenkinek Olaszországban és azon kívül is.”

“Az új mez sötétbarna színű, hosszában hajszálvékony csíkokkal ágyazott szövet, a nyaki rész modern V-alakú kialakítással rendelkezik, hátul barna, elöl pedig AS Roma-sárga színű. Belül, a nyak hátsó részénél egy apró sárga zászló találhat a következő felirattal: “La Roma Non Si Discute Si Ama” (Kérdés nélkül szeretjük a Romát).”


“A mezhez tartozó nadrág és a sportszárak ugyancsak sötétbarna színűek. Az új szerelés magán hordozza a Nike külső stílusjegyeit, egyben a legmagasabb szintű innovációs, technológiai és környezetvédelmi szabályok figyelembe vételével a játék legteljesebb élményét nyújtja a játékosoknak.” – olvasható a közlemény a klub honlapján.

A dressz az újrahasznosításon alapuló Dri-Fit technológiával készült. 

A Farkasok a hétvégén a Cagliarit fogadják, jövő hét szerdán pedig a Parmához látogatnak, így akár már a következő 7 napban megcsodálhatjuk a pályán is az új szerelést.

forrás: azzurri.co.hu