Recent comments

Friss Hírek

TÉVEZ: Nem vagyok sérült

Az argentin cáfolta az olasz sajtóban megjelent híreket, mely szerint nem tud pályára lépni szombat este az Udinese ellen.



A Juventus argentin csatára, Carlos Tévez azt nyilatkozta, hogy valótlanok azok a pletykák, melyek azt állították, hogy harcképtelenné vált az Udinese elleni szombati mérkőzésre.

Az olasz média híradásai arról tájékoztattak, hogy Massimiliano Allegrinek nélkülöznie kell klasszis csatárát a Scudetto címvédőjének első hazai mérkőzésén, miután az argentin sántikálva fejezte be a szerdai edzést.

Ennek ellenére Tévez – akinek válogatottbeli száműzetése tovább folytatódott, mivel az új szövetségi kapitány, Gerardo Martino nem hívta meg első keretébe – cáfolta azokat a híreszteléseket, miszerint a Juventusnak nélküle kellene megszereznie a győzelmet, mivel összeszedett egy sérülést.

„Köszönet mindannyiótoknak, akik aggódtatok értem, de nem vagyok sérült. Úgy készülök, hogy játszom szombaton.”- írta Carlitos a Twitter oldalán.

Tévez 21 gólt lőtt a tavalyi szezonban a Juventus színeiben, nagyszerű összhangot alkotva csatártársával, Fernando Llorentével, aki 18-szor talált be.

Allegri fiai a nyitómeccsen a Chievo ellen 1-0 arányú győzelmet arattak, és most az a céljuk, hogy az első fordulóban szintén győzedelmeskedő Udinesét is két vállra fektessék.

forrás: juventushungary.hu