Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: Nem lesz kétféle Roma

Rudi Garcia a mai sajtótájékoztatón kerek perec kijelentette, nem lesz kétféle Roma a bajnoki és a BL sorozatot illetően.

 
A Roma első idegenbeli bajnokijára készül az Empoli ellen, majd azt követően már a BL-ben lép pályára az orosz CSZKA Moszkva ellen.

"Fontos, hogy csak a következő meccsre koncentráljunk, ezért egyelőre nem foglalkozunk a BL meccsel, nem is emlékszem, hogy ki ellen fogunk pályára lépni. Számunkra most a holnapi meccs a legfontosabb."- kezdte a sajtótájékoztatót Garcia.

"És az is biztos, hogy nem lesz kétféle Roma, egy első és egy második. Az alapján fogok mindig dönteni, amit az edzéseken látok és csak az érdekel, hogy az Empoli ellen a legjobb csapatot küldjem pályára."

Garciának szerencséje van, mert Kevin Strootmanon és Federico Balzarettin kívül mindenki a rendelkezésére áll.

"Mostantól sorozatban 6 meccset kell majd játszanunk 17 nap alatt, ezért nem kizárt, hogy a negyedik, vagy az ötödik meccsnél bizonyos életkorú játékosoknak már lesznek problémáik és most nem csak Francesco Tottira gondolok."

Garcia egyelőre nem döntötte el, hogy kik kezdenek majd az Empoli ellen.

"Egyelőre vannak kétségeim az afrikai játékosokkal, Keitával és Gervinhóval kapcsolatban, hiszen mindössze 2 nap telt el azóta, hogy lejátszották a meccseiket. Azonban megmutattuk azt is világosan, hogy a játékstílusunk nem változott és az újonnan érkezett játékosok nagyon jól beilleszkedtek a csapatba. Holnap megmutatjuk, hogy két meccs elég ahhoz, hogy versenyképesek legyünk."

Garcia viszont zárkózott volt akkor, amikor az újságírók Benatiával és annak távozásával kapcsolatban kérdezték.

"Nincs mit mondanom, hiszen ő már nem a Roma játékosa. Viszont a többiekkel elégedett vagyok, mert azt kértem a klubtól, hogy legyen minden posztra két bevethető játékosom."

Az utóbbi napokban Douglas Maiconnal és annak a brazil válogatottból való távozásával volt tele a sajtó.

"A Fiorentina ellen azért nem küldtem pályára, mert előtte egész héten nem edzett együtt a többiekkel. Együtt abban állapodtunk meg, hogy haza küldjük a válogatotthoz, ahol egész héten edzett és játszott egy barátságos meccset. Aztán kicsit hamarabb visszatért a vártnál és újra velünk edzett, ezért most már rá is számíthatok az Empoli ellen. Mi nem mondhatjuk el, hogy mi történt, ez rá és a hazája válogatottjára tartozik, a Romának ezzel semmi tennivalója nincs."

Az Empoli elleni keret: Astori, Borriello, Castan, Cholevas, Cole, De Rossi, De Sanctis, Destro, Emanuelson, Florenzi, Gervinho, Iturbe, Keita, Ljajic, Lobont, Maicon, Manolas, Nainggolan, Paredes, Pjanic, Skorupski, Torosidis, Totti, Yanga-Mbiwa


forrás: asroma.hu