Recent comments

Friss Hírek

ALLEGRI: Türelemre lesz szükségünk

Massimiliano Allegri az első hazai bajnokijára készül a Juventusszal, az olasz bajnok az Udinese csapatát fogadja a második fordulóban.


„Különleges este lesz, eddig mindig az ellenfél edzőjeként voltam a Juventus Stadiumban, így ez most egy teljesen más élmény lesz a Juventus trénereként.”

„Türelemre lesz szükségünk, az Udinese kevés teret hagy az ellenfeleinek. Mind mindig, most is szükségünk lesz a szurkolóinkra, a támogatásukra. A Juventus stadionjának atmoszférája nagy lökést adhat nekünk.”

„Az Udinese ellen mindig nehéz játszani. Di Natale kiváló formában van és mindig nagy veszélyt jelent az ellenfelei számára. Muriel is kiváló játékos, emellett most érkezett hozzájuk Thereau és Kone is, Stramaccioni nagyszerű csapatot örökölt Guidolintól. Semmilyen szempontból sem lesz ez egy egyszerű mérkőzés.”

Miután Allegri elmondta, hogy Patrice Evra és Roberto Pereyra is kap valamennyi szerepet ma este, áttért a sérülésekre, sajnos több játékosára sem számíthat a mester.

„Vidal egy olyan szezon után van, melyet végigrobotolt, ezt követően megoperálták, 30 nappal később pedig a világbajnokságon játszott. Most egy húzódással tért vissza a válogatottjából, elővigyázatosságból döntöttünk úgy, hogy kihagyjuk őt. Chiellini a csapattal edz, Morata pedig visszatért, annak ellenére, hogy még az erőnléte nem 100%-os.”

„Ami Barzaglit illeti, az orvosi stábunk és a fitness edzőink jó munkát végeztek, már a padon lehet szombaton. Tévezzel kapcsolatban téves volt a riasztás, szúrást érzett, amikor ellőtte a labdát. Pirlo felépülése jól halad, jövő héten már a labdával fog edzeni, ha minden így halad tovább, a tervezettnél korábban visszatérhet. Marrone az egyetlen, akire továbbra sem számíthatunk.”

A hiányzók ellenére Allegri bizakodó a rendelkezésére álló játékosok állapota miatt, csapata véleménye szerint több fronton is megállja majd a helyét.

„A szezon során mindig lesz két-három hiányzója a csapatnak, a játékosoknak meg kell békélnie ezzel a gondolattal. Különben elég lenne 12 játékos a szezonbeli 50 mérkőzésünkre.”

„A Juventus erős csapat olyan játékosokkal, akik a győzelemért szállnak harcba az Udinese ellen. Meg kell próbálnunk győzelmekkel kezdeni a Serie A és a BL küzdelmeit, izgalmas hónap áll előttünk.”

forrás: Juventusfc.hu