Recent comments

Friss Hírek

AZZURRI: Chiellinire továbbra sem számíthat a kapitány

Két nap múlva, kedden este kezdi meg szereplését a 2016-os Eb selejtezősorozatában az olasz válogatott. 


Antonio Conte első tétmeccsére Norvégiában kerül sor, ahol mindenképpen győznie kell a Squadra Azzurrának, ezt azonban egy újabb sérülés nehezíti. 

Miután az elsőre kihirdetett keretből Gabriel Paletta és Pablo Osvaldo is kikerült sérülés miatt már a hollandok elleni barátságos meccs előtt, most újabb hiányzóval bővült a névsor. 

A Juventus hátvédje, Giorgio Chiellini már az Oranje elleni meccset is kihagyta kisebb sérülése miatt, de mivel állapota az MRI-vizsgálatok szerint nem javult, a Juventus, Chiellini és a válogatott stábja közösen a játékos hazarendelése mellett döntöttek.

A 30 éves középhátvéd bal vádlijában akadtak problémák, így az orvosi vizsgálatok után végül minden fél úgy látta jónak, ha Chiellini elhagyja a válogatott keretét és visszatér Torinóba. Az olasz Vanczák Vili így újabb 2 hétig pihenhet, mivel a Serie A 2. fordulójában eltiltás miatt még nem léphet pályára.

A nemzeti csapatot egyébként tegnap is elhagyta egy torinói alapember, Claudio Marchisio eltiltás miatt nem léphetne pályára kedden.

forrás: azzurri.co.hu