Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: Vannak még dolgok, amiben javulnunk kell

Nem játszott jól a Roma az Empoli otthonában: a mérkőzést ugyan megnyerte a fővárosi csapat, de edzője nem volt elégedett a találkozót követően.


“Az Empoli jól játszott, nem volt vesztenivalójuk a saját közönségük előtt. Veszélyes átlövéseik voltak, tudtuk, hogy ezekre figyelnünk kell. A legfontosabb a három pont megszerzése volt, ugyanakkor nem aggódom, még ha túl sok labdát is szórtunk el. Ha Maicon belövi a második gólunkat, egy sokkal nyugodtabb meccs lett volna. Még a bajnokság elején járunk, meccsről-meccsre gondolkozunk, és megpróbálunk minél többet megnyerni, hogy a végén győztesek lehessünk. Vannak még dolgok, amiben javulnunk kell, azonban a legfontosabb, hogy ezt a meccset is kapott gól nélkül zártuk. Készen állunk a Bajnokok Ligájára, majd ismét a bajnokságban kell teljesítenünk.” – nyilatkozta Rudi García, a Roma edzője.

A tréner kitért a félidőben lecserélt Leandro Castanra is: a védővel kapcsolatban elmondta, elővigyázatosságból cserélte le a játékost, és egy kiválóan játszó Astori tudta őt pótolni a második félidőben.

A Roma hét közben visszatér a Bajnokok Ligájába, az első mérkőzésen szerdán a CSZKA Moszkvát fogadja a fővárosi csapat, majd a bajnokságot egykori edzője jelenlegi csapata ellen, a Zdenek Zeman által vezetett Cagliari ellen folytatja hazai pályán.

forrás: azzurri.co.hu