Recent comments

Friss Hírek

EVRA: Ez valami elképesztő!

Patrice Evra köszönetet mondott a Juventusnak a felejthetetlen Serie A bemutatkozása után és megfogalmazott néhány különbséget is a Premier League-hez képest. 


A Manchester United egykori védője az Udinese elleni 2-0-ás hazai győzelem során lépett pályára először tétmérkőzésen a Juve mezében.

„Ez valami elképesztő! Paul (Pogba) már mesélt a stadionról, mert még sosem játszottam itt, de a szurkolók hihetetlenek voltak.” – mondta a Sky Sport Italia munkatársának. „Szeretném mindenkinek megköszönni, a szurkolóktól a játékostársaimon át az edzői stábig. Igyekszem majd a jó teljesítményemmel viszonozni a segítségüket.”

Evra ezután felfedte, miben más számára az olasz közeg mint az angol: 

„Életemben nem edzettem még ilyen keményen. Maga a mérkőzés ugyan nem volt olyan intenzív, de sokkal taktikusabb, emiatt jóval többet kell koncentrálni, nehogy egy pillanatra is kiessen az ember a taktikai szerepéből.”

Két győztes bajnoki forduló után a Juventus a svéd Malmö FF-hez látogat a Bajnokok Ligájában. „A BL-ben kimondott célunk egy a tavalyinál jobb szereplés elérése. Remek játékosaink vannak és mindent megteszünk majd, hogy így is teljesítsünk.”

forrás: juventuz.blog.hu