Recent comments

Friss Hírek

SERIE B: Tovább folytatódik a Catania mélyrepülése

Miután kiesett az első osztályból, egyelőre a másodosztályban sem találja a helyes utat a Catania: két szezonnal ez előtt még az Európa Liga sem tűnt elérhetetlennek a szicíliai csapatnak, most viszont a másodosztályban bukdácsol.


Bár csak három forduló ment le a Serie B-ből, a Catania eddig mindössze egy pontot szerzett, és kieső helyen várja a negyedik fordulót. 

A szombati harmadik mérkőzésen ezúttal az újonc, a másodosztályba kilenc év után visszatérő Perugia vendégei voltak az elefántok, akik a mérkőzésen nem találták el a kaput, a Perugia pedig Falcinelli 80. percben szerzett büntetőjével megnyerte a meccset – így folytatódik az újonc tündérmeséje, hiszen ezzel háromból hármat megnyert a Perugia, és 5-1-s gólkülönbséggel vezeti a másodosztályt.


A Cataniánál viszont áll a bál, hírzárlat van, nem nyilatkozhat senki, és a hírek szerint Maurizio Pellegrino állása igencsak veszélyben van, már az utódjáról gondolkoznak a szicíliai klubnál. Az olasz lapok szerint a posztra a legesélyesebb Giuseppe Sannino, aki korábban a rivális Palermónál is dolgozott.

A Catania a Modena ellen javíthat a következő fordulóban hazai pályán. A harmadik forduló meccsein egyébként nem kevesebb, mint nyolc piros lapot osztottak ki a kilenc mérkőzés alatt – mi lesz itt, amikor élesedik a küzdelem?

forrás: azzurri.co.hu