Recent comments

Friss Hírek

SQUINZI: Zaza sokba fog kerülni a Juvénak

A Juventust a szövetségi kapitányi posztra cserélő Antonio Conte megfiatalított olasz válogatottjának egyik legnagyobb felfedezettje az a Simone Zaza volt, akit az Öreg Hölgy éppen a nyár folyamán tett pénzzé. 


A játékos jelenlegi klubja, a Sassuolo elnöke most úgy nyilatkozott, hogy a torinóiaknak mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, amennyiben már januárban meg kívánnák szerezni Zaza játékjogát. 

A két klub között született megállapodás értelmében, a Juventusnak 2015-ben és 2016-ban is lehetősége lesz arra, hogy érvényesítse visszavásárlási jogát, s előre meghatározott összegért költöztesse Torinóba a válogatott támadót.

"Zaza a Juventushoz igazol-e? Amennyiben a zebramezesek meg kívánják szerezni, úgy mélyen a pénztárcájukba kell majd nyúlniuk, hogy megvásárolják." - nyilatkozta Giorgio Squinzi a Zaza jövőjét firtató  újságírói kérdésekre válaszolva. "Jelen pillanatban csak abban bízom, hogy most hétvégén két találatot is szerez majd az Inter ellen."

Simone Zaza a tavalyi szezon során 33 bajnoki találkozón lépett pályára a Sassuolo mezében, s ezalatt 9 találatot jegyzett, míg az új szezonban a 23 esztendős támadó már két találkozón szerzett két találatnál jár, továbbá kezdőként lépett pályára az újjászerveződött olasz válogatott Hollandia és Norvégia elleni találkozóin, s ez utóbbi alkalommal meglőtte első gólját hazája képviseletében.

Az olasz szaksajtó szerint a Juventus várhatóan él majd visszavásárlási jogával, s 15 millió euróért szerzi majd vissza a válogatott játékjogát.

forrás: azzurri.co.hu