Recent comments

Friss Hírek

GARCIA: A bajnoki cím nem kétszereplős lesz

A francia mester bízik abban, hogy a nyáron elvégzett munka elég lesz ahhoz, hogy a Roma csökkentse a különbséget a Juventusszal szemben és komoly vetélytársává váljon a torinói csapatnak a bajnoki címért folytatott harcban.

 
A Roma tavaly 17 ponttal a második helyen végzett a Juventus mögött a bajnokságban úgy, hogy igazán komoly és reális esélye az elsőségre annak ellenére nem volt, hogy klubtörténelmet jelentő pontot gyűjtöttek.

"A célunk az, hogy a tőlünk telhető maximumot nyújtsuk a szezon során. A Juve nyerte az elmúlt három év bajnoki címét, nem adtak el senkit, viszont olyan játékosokat igazoltak, mint Evra és Morata, ezért szerintem továbbra is ők a fő esélyesek. Persze mi is meg fogunk tenni minden tőlünk telhetőt és a nyáron megkétszereztük az átigazolási piacon mutatott erőfeszítéseinket annak érdekében, hogy ez a különbség minél kisebb legyen. A bajnoki cím nem kétszereplős lesz, mert a Napoli is nagyon jó csapat, rengeteg pénzük van, aztán ott van a két milánói klub is, akik szintén erősödtek. Szerintem ez egy remek szezon lesz és kemény csatára számítok az első helyért."- nyilatkozta Garcia a Canal+-nak. 


forrás: asroma.hu