Recent comments

Friss Hírek

CONTE: Sirigu fog védeni, a többi meglepetés

Ma este 20:45-ös kezdéssel sor kerül az Olaszország – Hollandia barátságos meccsre, amely Antonio Conte bemutatkozó összecsapása is lesz egyben válogatott élén. 


A Juventustól nyáron távozott sikeredző fejében már összeállt az első kezdője.

Conte a sajtótájékoztatón egy kis promóval is kedveskedett, ugyanis a 11-ből 1 nevet már elárult, aki biztosan ott lesz a kezdőben.

“A fejemben már kész van a formáció és a felállás. Sirigu fog játszani a kapuban, de a többi név legyen meglepetés, majd meglátják, amikor kifutunk a pályára.”

“Azt mondom, reméljük a legjobbakat. Senki sem szeret veszíteni, ugyanakkor sok esetben a vereség később sikerhez vezetett, mint Lippinél a 2006-os Vb előtt.”

“Szeretnék jól kezdeni a válogatottnál, bár ez csak egy barátságos meccs, de egy nagyon erős csapattal fogunk játszani, akik harmadikok voltak a Világbajnokságon, és egy nagyon egységes csapatuk van. Meg akarjuk mutatni, hogy mi is képesek vagyunk hasonlóan jól teljesíteni.”

“Mit kívánok mára? Egy kicsivel több alvást, mert ma éjszaka alig tudtam aludni! Ugyanakkor úgy gondolom, hogy az igazán jó ötletek sokszor ilyen helyzetekben jönnek.”

“A feleségem és a lányom is ott lesznek a stadionban. A lányom itt született, amikor még a Bari edzője voltam, szóval még eggyel több okom van rá, hogy boldog legyek ezen a helyszínen.”

forrás: azzurri.co.hu