Recent comments

Friss Hírek

AZZURRI: 3-5-2-vel állhat fel a válogatott Hollandia ellen

Minden valószínűséggel a 3-5-2-es hadrend mellett teszi le a voksát Antonio Conte első meccsén az olasz válogatott szövetségi kapitányaként. 


A Squadra Azzurra ma este vív barátságos meccset a hollandok ellen Bariban, a San Nicola stadionban.

Miután tegnap elárulta, hogy a kaput Salvatore Sirigu fogja őrizni, mára újabb biztos névvel bővült Conte listája: Claudio Marchisio szinte biztosan 90 percet fog játszani, mivel ő eltiltás miatt nem léphet pályára a csapat norvégok elleni Eb-selejtezőjén.

Conte tehát valószínűleg az általa legjobban ismert 3-5-2-es felállást választja estére, a védelembe visszatér az Interes Ranocchia, a frissen a Romához igazolt Astori, közöttük pedig egykori játékosa, Leonardo Bonucci játszhat.

A középpályán Marchisio és De Rossi mellett több ritkábban látott arc is szerepet kaphat, Candreva, Parolo és Giaccherini bevetése tűnik jelenleg a legvalószínűbb opciónak. 

A csatársorban El Shaarawy pályára lépése egyelőre nem valószínű, miután a Fáraó kisebb bokaficammal küszködik, ugyanakkor a Sassuolo hétvégén gólt szerző csatára, Simone Zaza megkaphatja a lehetőséget, válogatott béli debütálása során a Dormundos Ciro Immobile oldalán kaphat szerepet.

Hollandia Hiddink kinevezésével visszatérhet a 4-3-3-as felálláshoz, amelyben ma este Stephan de Vrij és Nigel de Jong is szerepet kaphat, elöl pedig a Sneijder-van Persie-Kuyt trió riogathatja az olasz védelmet.

Olaszország (3-5-2): Sirigu – Ranocchia, Bonucci, Astori – Candreva, De Rossi, Marchisio, Parolo, Giaccherini – Zaza, Immobile.

Hollandia (4-3-3): Cillessen – Janmaat, Blind, de Vrij, Martins Indi – de Jong, Wijnaldum, Lens – Sneijder, van Persie, Kuyt.

forás: azzurri.co.hu