Recent comments

Friss Hírek

Strootman: Jól döntöttem

Kevin Strootman elárulta, egészen addig nem gondolt arra, hogy a Romához igazoljon, amíg ki nem derült, hogy Rudi Garcia lesz a csapat új edzője.

 
A holland válogatott játékos a nyáron 17 millió euróért igazolt a PSV-ből a Romához és a Verona elleni győztes meccsen mutatkozott be a csapatban.

"El kell ismernem, azonnal nem gondoltam arra, hogy a Romához igazoljak, de a klub az első pillanattól kezdve éreztette, hogy mindenképpen meg akarnak szerezni."- nyilatkozta Strootman a De Volkskrant-nak.

"Rudi Garcia minden nap beszélt velem telefonon és elmondta, hogy milyen erősítések várhatóak és hogy hol számítana rám a csapatban. Ez büszkeséggel töltött el és nagyon sokat segített végül a választásban."

"Az a tény, hogy a klub nem habozott ekkora összeget kifizetni értem mutatja, hogy mennyire bíztak a tudásomban. A legfontosabb az, hogy megmutassam a pályán amit tudok, hiszen csak az számít, amit ott teljesít az ember. Ha lett is volna minimális kétségem afelől, hogy a Romához igazolásom jó döntés volt, akkor azt a szurkolók fogadtatása feledtette volna. Remek fogadtatásban volt részem." 


forrás: asroma.hu