Recent comments

Friss Hírek

Prandelli: A legjobb olaszországi stadionban fogunk játszani

Az Azzurri edzője sok szót ejtett a válogatott kedd esti világbajnoki selejtezője előtti sajtótájékoztatóján a találkozónak otthont adó Juventus Stadionról.


Cesare Prandelli elmondása szerint alig várja, hogy Olaszország legjobb stadionjába vezethesse ki a válogatottat a Csehország elleni, torinói világbajnoki selejtezőre. 

Az 56 éves kapitány a kvalifikáció határára vezette az Azzurrit, és magabiztosan hiszi, hogy a Juventus Stadion vonzereje és atmoszférája eléggé inspirálni fogja játékosait, hogy átugorják az utolsó akadályt a brazíliai tornára vezető úton.

“A legszebb olaszországi, de talán még legszebb európai stadionban fogunk játszani. Mindig teltház van itt, és most is rengetegen akarnak idejönni, hogy láthassák a válogatottat, amely már elég hosszú ideje nem játszott Torinóban.”
“Elképesztő lelkesedést tapasztaltunk ez idáig, és meg vagyok arról győződve, hogy kedd este is hasonlóban lesz részünk.”

Az Azzurri lehet az első európai nemzet, amely megváltja jegyét a brazíliai világbajnokságra kedd este, azonban Prandelli gyorsan figyelmeztetett mindenkit a keddi ellenfél erősségeire.

“A Kelet-Európából érkező csapatok feljövőben vannak az elmúlt néhány évhez viszonyítva. A jó teljesítményünknek és a néhány meccsen bemutatott hatalmas Buffon-bravúroknak köszönhetően egyedi helyzetbe hoztuk magunkat.”

A sajtótájékoztatón kié is lehetne az utolsó szó, mint Olaszország és a Juventus kapitányáé, aki a ma esti pályára lépésével be fogja állítani Fabio Cannavaro válogatottsági rekordját, ami 136 meccset számlál, méghozzá hazai pályán! Buffon így zárta le az interjút.

“Egy második világbajnoki cím vagy egy Bajnokok Ligája-győzelem a Juventusszal? Mindkettőt meg szeretném nyerni, boldogságot hozva a Juventus híveinek és az egész nemzetnek is.”

forrás: Juventusfc.hu