Recent comments

Friss Hírek

Nedved: Nehéz mérkőzés vár ránk

A Juventus igazgatója, Pavel Nedved óvatosságra inti csapatát, s úgy véli, hogy a zebramezesek nem vehetik félvállról a keddi Bajnokok Ligája mérkőzést a dán bajnok FC Köbenhavn ellen.


"Jól kell kezdenünk a sorozatban, ez nagyon fontos." - nyilatkozta a Juventus egykori középpályása a La Gazzetta dello Sportnak.
 
"Teljesen a FC Köbenhavnra összpontosítunk, mivel nagyon nehéz mérkőzés vár ránk. Tavaly a Nordsjællandhoz látogattunk, ahol megszenvedtünk és döntetlent játszottunk."

A tavalyi szezonban a Juventus a Bajnokok Ligája negyeddöntőjéig jutott, ahol a későbbi győztes Bayern München jelentette a végállomást.

"Vannak nálunk jobb csapatok, de nem mindig a legerősebb győzedelmeskedik." - tette hozzá Nedved.

"Csak a pályán dől majd el, hogy a top klubok és köztünk fennálló szakadék szűkült-e Európában, de a Juventus vitán felül erősített, így most erősebb."

"Rendkívül versenyképesek vagyunk, s kemények, mint mindig. Ez Antonio Conte védjegye. A keret követi őt, átveszi a személyiségjegyeit, s soha sem adja fel. Nagy megelégedéssel tölt el bennünket, amit a játékosaink nyújtanak."

Az Inter elleni döntetlennel a Juventus átmenetileg átengedte a bajnoki tabella első helyét a Napoli együttesének, azonban Nedved ennek ellenére elégedett a csapat idei rajtjával.

"Elveszítettük az első helyet, de nagyon nehéz rajttal indult a szezon. Elégedettek vagyunk, a csapat eddig jó teljesítményt mutatott."

"Nehéz volt Milánóban. Az Inter egy olyan csapat, amelynek kizárólag a bajokságra kell csak összpontosítania. Úgy vélem, hogy a legjobb igazolásuk Walter Mazzarri edző volt. Ő megszilárdította a csapatot, s látható a taktikája. Az Inter jó benyomást tett rám."

"Nem tudom, hogy a Juve és a Napoli fut-e majd versenyt a Scudettóért. Más csapatok is versenyben vannak."

Nedvedet megkérdezték a Juventus ifjú tehetségéről, Paul Pogbáról, valamint a nyáron érkező, egyelőre a formáját kereső Fernando Llorentéről is.

"Pogba megnyerheti az Aranylabdát, efelől semmi kétségem. Még csak húsz esztendős, így elegendő idő áll rendelkezésére a fejlődéshez."

"Llorente egy másik bajnokságból érkezett egy már jól felépített csapathoz. Csak időre van szüksége, nagy hasznunkra lesz még a szezon során."

forrás: juventuz.blog.hu