Recent comments

Friss Hírek

Marotta: Nincs Llorente-ügy

Llorente távozik amennyiben nem tudja bejátszani magát a Juventusba.


A spanyol válogatott csatár idén nyáron ingyen érkezett Torinóba a baszk Athletic Bilbao csapatától.

A spanyol Sport napilap szerint a baszk támadó nem boldog a kevés játéklehetőség miatt, ami ez idáig a Bianconeriben megadatott számára, mivel eddig mindössze egyszer kapott lehetőséget csereként a Juventusban.

Mivel a 2014-es brazíliai világbajnokság minden egyes nappal közelebb van, Llorente játszani akar, hogy visszanyerje helyét az utazó spanyol keretben.

A hónap elején már írtunk arról, hogy a két spanyol gigász, a Barcelona és a Real Madrid is kölcsönvenné a játékost januárban, hogyha elérhető lesz. Ugyanakkor most már a Premier League-ből is vannak érdeklődők, ugyanis három londoni klub, a Chelsea, az Arsenal és a Tottenham is szívesen soraiban tudná a csatárt.

Mindazonáltal a Juventus általános igazgatója, Beppe Marotta továbbra is kitart azon álláspontja mellett, miszerint a támadónak van jövője a Juventus Stadionban.

“Nincs Llorente-ügy. Ne felejtsük el, hogy az elmúlt szezon során alig-alig játszott. Amikor mi leigazolunk egy játékost, akinek egy 4 éves szerződést adunk, nyilvánvaló, hogy nem azonnali eredményeket várunk az első 1-2 hónapban. Hiszünk benne, és még amúgy is túl korai bírálatot mondani.”

 forrás: Juventusfc.hu