Recent comments

Friss Hírek

Kaká: Úgy várom a debütálásomat, mint egy kisgyerek

Kaká egy kisgyermek izgatottságával várja, hogy újra tétmérkőzésen viselhesse a Milan labdarúgócsapatának mezét.


A Real Madridtól visszatért brazil támadó középpályás remekül kijön a piros-feketék fiatal sztárjaival, és több célt is kitűzött maga elé.

A svájci Chiasso ellen már bemutatkozott régi-új csapatában Kaká, aki nagyon várja, hogy hivatalos mérkőzésen is újra pályára léphessen a Milanban.

„Jól megy az edzéseken, és úgy várom a debütálásomat, mint egy kisgyerek – mondta Kaká az Adidas egyik üzlete által szervezett rendezvényen. – Jól emlékszem arra meccsre, amikor először játszottam a Milanban az Ancona otthonában. Adriano Galliani látott a nehéz napjaimon, amikor nem tudtam, mi történik majd velem, de most már boldognak láthat. Helyet akarok kapni a világbajnoki keretben, de mindenek előtt itt akarok jól teljesíteni. Ígérem, hogy minden tőlem telhetőt megteszek majd, az egyik célom pedig az, hogy megszerezzem a századik gólomat a Milanban. Ehhez csak öt találatra van szükségem, és reményeim szerint ez minél hamarabb összejön."

Utóbbi tervének megvalósítását már szombat este a Torino vendégeként elkezdheti, jövő héten pedig a Celtic elleni BL-találkozón folytathatja.

„Izgalmas meccs lesz, de igyekszem nyugodt maradni, hogy a legjobbamat tudjam nyújtani – folytatta Kaká. – Aztán ott van a Bajnokok Ligája is, a Celtic ellen már szereztem fontos gólt a pályafutásom során. Próbálok jó formában lenni, és az edző rendelkezésére állni."

Második milánói periódusának első hetéről csak jókat tudott mondani, ahogy új csapattársairól, Mario Balotelliről és Stephan El Shaarawyról is.

„Sokat viccelődtünk az öltözőben Balóval és El Shaarawyval. Remekül kijövünk egymással, és a pályán is megértjük egymást. Ez a csapat nagyszerű játékosokból áll, akik kölcsönösen tisztelik egymást."


forrás: NSO