Recent comments

Friss Hírek

Garcia: Nehéz meccsre számítok

A Roma mestere elárulta, hogy De Rossi visszautasította a Manchester United ajánlatát és szeretne a Romában maradni.


A hírek szerint az angol klub a héten 12 millió eurós ajánlatot adott a Romának Daniele De Rossiért, azonban az olasz játékos és a klub is visszautasította azt.

"Daniele nem csak remek ember, de nagyszerű játékos is. Római, aki a Romában szeretne játszani. Ezt átbeszéltük vele, amikor visszatért a szabadságáról. A szavát adta, hogy egész szezonban a Roma játékosa lesz."- kezdte a sajtótájékoztatót Garcia.

Több újonnan érkezett játékos is bemutatkozhat a Romában a mai, Verona elleni bajnokin.

"Ljajic fizikálisan hasonló helyzetben van, mint Gervinho, egyikük sem bír végig 90 percet. Nem fontos, hogy kezdenek-e majd, vagy csereként állnak csak be Verona ellen, a győzelem lesz a fontos."

"Nehéz meccsre számítok, hiszen a Verona a múlt héten megverte a Milant és Luca Tonin kívül is nagyon sok technikás játékosa van, ráadásul jól védekeznek és abból remek kontrákat indítanak."

"Tudom, hogy a szurkolók már azt gondolják, hogy a 3 pont a zsebünkben van, de természetesen nem ez a helyzet. Szükségünk van a szurkolók támogatására, mert nem lesz ez egyáltalán egy egyszerű meccs."

A stadionban várhatóan kevesebb szurkoló lesz az átlagosnál, miután a Curva Sud zárva lesz, amiért Mario Balotellit rasszista megnyilvánulások érték.

"Sajnálatos eset, de mi mindenkiért fogunk játszani, azokért, akik a stadionban vannak és azokért is, akik kint. Ez azt jelenti, hogy még nagyobb szurkolásra lesz szükségünk azoktól, akik kint lesznek a helyszínen."

Múlt héten Garcia telefonon beszélt a meccsen a segítőjével, ami viszont tilos Olaszországban, viszont a büntetés elmaradt.

"Vasárnap nem fogunk semmit csinálni, de majd utána erről beszélnünk kell a szövetség vezetőivel. Nincs tisztázva, hogy mi megengedett és mi nem, mert ez országonként változik." 


forrás: asroma.hu