Recent comments

Friss Hírek

Fiorentina: Rossi már megint megsérült?

Elég szerencsétlen dolog lenne, ha két meccs után a híresen sérülékeny támadó ismét kidőlne.


Márpedig lehet hogy ez lesz: egy olasz rádió azt állítja, egy firenzei kórházban látták, ami sok jót nem jelent. Persze azért óvatosan kell ezt kezelni, nem áll távol a médiától a feszültség felesleges gerjesztése. 

A Radio Blu szerint Giuseppe Rossit a firenzei Careggi kórházban látták ma reggel. Ez persze még önmagában nem jelent semmit, lehet hogy csak a nagymamáját látogatta meg. (Azt nem tudjuk, vajon sétálgatás vagy vizsgálat közben vette valaki észre, mert ha előbbi, akkor lehet hogy már megint a semmiből csináltak hírt., ha utóbbi, akkor már érdekesebb a helyzet.) 

A klub részéről még nem érkezett semmi a sérülést illetően, de a rádió szerint bármi is van, nincs köze a térdéhez, vagyis biztosan nem sérült újra rá arra, ami majdnem két évig harcképtelenné tette.

Ez pedig jó hír a Fiorentina-szurkolóknak, ugyanis attól akkor nem kell tartani, hogy hosszabb ideig nélkülözniük kéne Rossit, aki fantasztikusan kezdte a bajnokságot, két meccsen három gólt szerzett, és eddig Mario Gomezzel is remekül működik együtt.

forrás: azzurri.co.hu