Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Kaká éhes a sikerre

Két hét válogatott szünetet követően a Serie-A-ban a 3. fordulót rendezik.



A Milan a Torino otthonában szerepel.

Massimiliano Allegri, a Milan vezetőedzője megtartotta szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját.

“Kaká fizikailag jó állapotban van és nagy lelkesedéssel edzett. Még gondolkodnom kell a kezdőcsapaton. Várok, mielőtt este vagy reggel meghozom a döntést. Jó támadóink vannak, de ennek ellenére én Kakára középpályásként tekintek. Kaká éhes a sikerre. A támadóink különösen jó formában vannak. Kaká egy nagyszerű példa a többi játékosnak. Technikailag kiválóan képzett és nagyon gyors. Olyan képességekkel rendelkezik, amely átlagon felüli, nagyszerű vásárt csinált vele a csapat”

“Robinho? Készen áll és jó formában van. Már csak ki kell választanom, hogy kik fognak kezdeni, de emiatt nagyon nyugodt vagyok. Köszönetet mondok Zaccardónak, hogy maradt a csapatnál. Ha ő most nem lenne itt velünk, akkor egy középpályást kellett volna szélső védőként szerepeltetnem. Zaccardo tapasztaltabb. Mexés és Zapata fog játszani a védelem tengelyében, a bal oldalon Constant vagy Emanuelson kezd. Vergara? Meg kell ismernie az olasz futball stílust”

“Balotelli? Jól teljesített kedden az olasz válogatottban. Ő egy vezér típusú játékos. Matri teljesen más képességekkel rendelkezik, ő sokkal jobban hasonlít Pazzinire. Az első évemben Zlatan Ibrahimovic, Robinho, Alexandre Pato és Antonio Cassano alkotta a támadósort. Közülük kettő játszott és ketten csereként kaptak szerepet. Úgy gondolom, hogy El Shaarawynak nyugodtnak kell maradnia, hisz a maximális bizalmamat élvezi.”

“A védelem? Ki kell javítani azokat a hibákat, amelyeket a Verona vagy a Cagliari ellen történtek. Ezek a hibák könnyen elkerülhetőek. Cerci? Ő egy kiváló játékos. Technikailag nagyon jó és kitűnő a bal lába. Megtanulta a kétcsatáros játékot és úgy gondolom, hogy ő az ellenfelünk legveszélyesebb játékosa. Óvatosnak kell lennünk”

“Úgy gondolom, hogy normális dolog, ha az edzők gondolnak a szövetségi kapitányi posztra. Most a Milan edzője vagyok és maradni akarok. Prandelli jó munkát végez, ráadásul egy világbajnokság előtt áll, így nem hiszem, hogy változni fognak a dolgok” – fejezte be.

forrás: acmilan.hu