Recent comments

Friss Hírek

Stramaccioni: Megöltük a játékukat


Andrea Stramaccioni, a Milant a vasárnap esti milánói derbin 1–0-ra legyőző Inter vezetőedzője büszke a második félidőt emberhátrányban játszó csapatára, de elmondta, nem akarja, hogy José Mourinhóhoz hasonlítsák. 

 „Azt hiszem, még sohasem láttam ilyen elszántnak és agresszívnak a csapatomat, az első perctől kezdve nagyon odafigyeltünk – mondta Stramaccioni. – Nehéz helyzetbe kerültünk, a fél mérkőzést emberhátrányban játszottuk, mégis sikerült megbénítani a Milant, amely nem tudott élni a lehetőséggel. 

Lehetetlenné tettük, hogy a tizenhatosunk előterében passzolgassanak, és ezzel megöltük a játékukat. A szélekre kényszerítettük őket.”

„A lehető legjobbkor mutatta meg az erejét az Inter, de most nem szabad a tabellával foglalkoznunk, csak azzal, hogy milyen jól játszunk – folytatta Stramaccioni, akinek csapata 4. a tabellán.

A szakember nem érti, Massimiliano Allegri miért fogja a Milan vereségét a játékvezetőre. – Tőlünk állítottak ki egy játékost, és egyébként sem hiszem, hogy nekünk kedvezett volna a bíró. A milánói derbi sohasem könnyű meccs a játékvezető számára.”

Stramaccioni a meccs végén a kapu mögötti szurkolótáborhoz ment, és nekik ajánlotta a győzelmet, ami korábban José Mourinho szokása volt.

„Nem vagyok olyan, mint Mourinho, még ha szeretnék is olyan sikeres lenni a csapattal. Csak azt köszöntem meg annak a tárbornak, hogy a Siena elleni vereség után is kiálltak mellettem, miközben mások kifütyültek. Nagyra értékelem ezeket a gesztusokat.”


NSO.hu