Recent comments

Friss Hírek

Milan: Tagadják, hogy Pep Guardiolával tárgyalnak


Adriano Galliani, a Milan labdarúgócsapatának alelnöke szerint nincs alapja azoknak az információknak, amelyek szerint azért utazik New Yorkba, hogy a klub vezetőedzői posztjára csábítsa Pep Guardiolát, a Barcelona korábbi sikertrénerét.


„Nem szerepel a terveim között New Yorkban, hogy találkozok Pep Guardiolával. Valóban a városba utazok a közeljövőben, de csak azért, hogy lássam a lányomat” – nyilatkozta Galliani, aki határozottan cáfolta azt a pletykát is, miszerint Silvio Berlusconi tulajdonos a klub eladásán gondolkozik.

Korábban a La Repubblica arról számolt be, hogy Silvio Berlusconi négyéves szerződést ajánlott a katalán sikeredzőnek, majd később több olasz lap is arról írt, Berlusconi Gallianit bízta meg a New York-i tárgyalások levezetésével. A csapatot 2011-ben bajnoki címig vezető Massimiliano Allegri iránt állítólag megingott Berlusconi bizalma, és a Milan ezt a szezont sem kezdte túl fényesen.

Guardiola a nyáron hagyta ott a Barcelonát, azóta klub nélkül van. Korábban a Bayern Münchennel is szóba hozták, a német lapok azt írták, hogy 2013 nyarán válthatja Jupp Heynckest.

Néhány nappal ezelőtt Carlo Mazzone, a Serie A egyik legendás edzője úgy nyilatkozott, hogy Guardiola Milánóban folytatja, csak azt nem tudja, hogy az Internél vagy a Milannál.




NSO.hu