Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Carobbio eladta a sztorit?!


Egy, a szórakoztató iparban dolgozó ügynök szerint Filippio Carobbio 15000 eurót kért, hogy eladja az Antonio Contét vádoló történetét.

Mint jól tudjuk, Antonio Conte jelenleg 10 hónapos eltiltását tölti, mivel jelentési kötelezettség elmulasztása vádban bűnösnek találták. 

Ugyanakkor az egyetlen bizonyíték ellene az exjátékosa, Filippo Carobbio vallomása volt, akit a Fegyelmi Bizottság "hitelesnek" titulált.

Ugyanakkor ma Fabrizio Corona szórakoztató ipari ügynök - akinek nem ismeretlen a vita és a jog - meglepő vádakkal állt elő a Radio 24-en.

"Mindenki tudja, hogy pénzt csinálhatsz ezekből a történetekből" - mondja Corona. "Tisztában vagyok vele, hogy egy interjú Carobbióval nagyon nagy gazdasági hatással járt volna, mivel Conte a Juventus edzője."

"Carobbio és a felesége hozzám fordultak, és arra kértek, hogy hozzak tető alá egy jól fizető interjút. Ez számukra 15000 eurót ért, de én csak 3000-et tudtam volna nekik adni. 

Végül Conte felesége volt az, aki interjút adott, és kapott 5000 eurót, de ő nem tudott semmit sem. Csak fotókat és az interjút adta el."

Conte jelenleg is harcol az ártatlansága mellett, és lehetséges, hogy ezt a nyilatkozatot új vallomásként fogják felhasználni a védői.


Juventusfc.hu