Recent comments

Friss Hírek

Cosmi: Chiellinit ki kellet volna állítani


A Siena edzője dühöngött csapata 2-1-es veresége után, ugyanis szerinte Chiellini kiállításának elmulasztása sordöntő volt.

A védő 30. percben elkövetett szabálytalanságával a második sárgalapot kockáztatta, azonban megúszta egy figyelmeztetéssel, itt azonban meg kell jegyeznünk, hogy az első kártyát elég könnyen előhúzta a zsebéből a bíró.

„Chiellininek meg kellett volna kapnia a második lapot is. Technikai tudásban akkora különbség van a két csapat között, hogy egy ilyen hiba végzetesnek bizonyulhat. A bíró máshogy látta a szabálytalanságot, de ne feledjük el, hogy Giorgo adta a gólpasszt Claudio Marchisionak a második gólnál.”

Serse Cosmit reklamálásért már az első félidőben felküldte a játékvezető a lelátóra, azonban nem egyértelmű, hogy mi történt.

„Azért küldtek le a pályáról, mert amikor a labda az egyik asszisztens lábai között landolt, odaszóltam neki, hogy gyorsan adja oda a labdát az egyik játékosnak. Valószínűleg azért döntött így a bíró, mert elhagytam a technikai zónát, nem pedig azért, mert reklamáltam. 

Lényegében azonban szerencsét hozott, hiszen amint elhagytam a pályát kiegyenlítettünk. Sajnálom, hogy veszítettünk, mert a mérkőzés vége előtt 5 perccel még döntetlenre álltunk, ami igazán jó eredmény lett volna. Ettől függetlenül optimista maradok, hiszen a fiúk nagyszerű teljesítményt nyújtottak.”

„Nem akartunk alárendelt szerepet játszani, ezért is kezdtünk 3 támadóval. Így azonban nem tudtuk elég szorosan fogni Andrea Pirlot, azonban ennek ellenére is csak szabadrúgásból tudott veszélyt teremteni."


Juventusfc.hu