Recent comments

Friss Hírek

Chiellini: Számítunk a szurkolókra


Giorgio Chiellini arra ösztökéli csapattársait, hogy ne vegyék félvállról a  ma esti meccset, ugyanis a szárnyaló Shakhtar Donetsk érkezik a Juventus Arénába.

Az ukrán bajnokcsapat jelenleg egy 26 meccses veretlenségi sorozatnál tart a bajnokságban, és a védő elismeri, kemény teszt előtt állnak a csapattal.

Chiello a meccs előtti sajtótájékoztatón, Vinovóban adott interjút.

"Egy nagyon erős és alulértékelt csapattal fogunk megmérkőzni. Miután a sorsolás lezajlott, sok embertől hallottam, hogy ez egy könnyű csoport, ami nem is állhatna távolabb a valóságtól. A Shakhtarnak olyan játékosai vannak, akik az európai klubok nagy többségében kezdők lennének. 

Nagyon tiszteljük őket."

A 28 éves játékos - aki 2005 óta a Bianconeri tagja -, tudja, milyen különlegesek lehetnek a BL-esték, és arra buzdítja a szurkolókat, hogy pokoli hangulatot teremtve űzzék a Juventus a győzelembe Lucescu csapata ellen.

"Egy különleges légkört tapasztaltunk meg Londonban, de ez lesz az első hazai meccsünk (a BL-ben) és ez elképesztően izgalmas lesz. Nagyon nehéz volt kívülállóként nézni ezt a tornát."

"Tisztában vagyunk azzal, hogy a holnapi a csoport legfontosabb meccse, éppen ezért számítunk a szurkolókra, hogy megtöltik a lelátót, és még különlegesebbé teszik az estét."


Juventusfc.hu