Recent comments

Friss Hírek

Ancelotti: Visszahúz a szívem Milánóba


Carlo Ancelotti, a PSG vezetőedzője egy interjúban beszélt Inzaghiról, az olasz bajnokságról, és arról is, hogy egyszer talán még visszatér az AC Milan csapatához. 


Az olasz mester a Sky Sportnak adott interjúban kifejtette, a Juventust látja a Serie A legnagyobb esélyesének:

"A torinóiak megtalálták saját identitásukat, tiszta focit játszanak, ötletes, szép játékot mutattak be a Roma ellen, akiknél hiányzik az egyensúly. Nagyon valószínű, hogy ismét a zebrák nyerik a bajnokságot"

Az AC Milannal két Bajnokok Ligája elsőséget is begyűjtő Ancelotti kitért csapatának BL-mérkőzésére is, a PSG a Porto vendége lesz a szerdai összecsapáson:

"Nagyon kemény lesz, ellenfelünk elvesztette a legjobb játékosát, hiszen Hulk eligazolt a Zenithez, de ettől függetlenül csodálatos csapatról beszélünk. 

Kíváncsian várom a találkozót." -  Az olasz mester elárulta, szerinte Inzaghi készen áll arra, hogy komolyabb feladatot is vállaljon a Milannal:

"Inzaghi kiváló szakemberré válhat, hiszen rendelkezik azzal a két legfontosabb dologgal, melyek elengedhetetlenek a szakmához. 

Ez a két dolog pedig nem más, mint a lelkesedés, és a szenvedély. Rövid időn belül meghatározó edző lehet."

Ancelottit egy esetleges milánói visszatérésről is kérdezték, amire az 53 éves mester csak ennyit válaszolt:

"Egyelőre jól érzem magam Párizsban, rengeteg tapasztalatot szerzek, jó érzés, hogy valami új kezdetén vagyunk. 

Persze a szívem mindig visszahúz Milánóba, és a mi szakmánkban bármi bármikor előfordulhat, de ennek jelenleg nincs aktualitása."


sport365.hu