Recent comments

Friss Hírek

Carrera: Ez nem a megszokott Juventus volt


A Juventus tegnap lejátszotta második csoportmérkőzését is a Bajnokok-ligájában. Mindenki tudta, hogy tartani kell a Shakhtar Donyeck csapatától, azonban talán senki nem gondolta, hogy ennyire nagy falat lesz az ukrán csapat. Carrera bizakodó a jövőt illetően.

"Kicsit félénken kezdtünk, tisztában voltunk vele, hogy nehéz játszani a Shakhtar ellen. Az elején visszahúzódtunk, gólt is kaptunk, azonban sikerült egyből talpra állni és kiegyenlíteni, ezután pedig ismét döntetlenről folytatódhatott a találkozó, nem kellett hátrányban játszanunk."

Ez nem a megszokott Juventus volt, ezt Massimo Carrera is beismerte. A szünetben aztán feljavult a csapat, de az ukrán védelem feltörése azonban valóban kemény dió volt.

"Mindkét csatárunkat lecseréltük a másdik félidőben, de nem tudtuk feltörni a Shakhtar védelmét. 

Vucinicet azért hoztuk le, mert egy olyan csatárra volt szükségünk, aki megfelelően tudja fogni Fernandinhot, olyanra, aki húzni tudja a csapatot. 

Az elmúlt napok mérkőzései miatt kissé fáradtak voltunk. Kevesebb időnk van felkészülni egy-egy mérkőzésre, ez a gond a tavalyi szezonhoz képest, nincs meg a megszokott folytonosság. 

Másfelől persze erős csapatokkal találjuk szembe magunkat a BL-ben, legalább kettő van a mi csoportunkban is. 

Megteszünk mindent, ami tőlünk telik és a végsőkig küzdünk."


Juventusfc.hu