Recent comments

Friss Hírek

Zeman: Nagy pofon ez nekünk


A Roma edzője Zdenek Zeman elismerte, hogy komoly hibákat vétettek a Bologna elleni 3-2-re elvesztett bajnokin és csak maguknak köszönhetik, hogy két gólos előnyből kikaptak. 

A vasárnap délutáni mérkőzésen sokáig úgy tűnt, hogy a Giallorossi otthon tartja a három pontot, azonban a Bologna 2-0-s hátrányból előbb néhány perc alatt egyenlített, majd a hajrában a győzelmet jelentő gólt is megszerezték.

„Az első félidőben nagyon jók voltunk, de a második játékrészben visszavettünk a tempóból és átengedtük az irányítást az ellenfélnek.” mondta Zeman a mérkőzés után.

„Mindhárom gólnál hibáztunk, így a Bologna nekünk köszönheti, hogy nyertek. Nagy pofon ez a csapatunknak. Mindig a lehető legjobb eredmény elérésére kell törekednünk.”

„Túl passzívak voltunk a második félidőben és ebből jöttek a hibák. Hagytuk játszani a Bolognát és nem igyekeztünk gólokat lőni.”

„Könnyű a válogatott szünetet okolni, de ez nem igaz. A játékosok nem felejtik el hirtelen a begyakorolt figurákat, mert tíz napig máshol vannak.”

„Az én stratégiám a letámadás, ezzel is távol tartva az ellenfeleket a saját kapunktól. Ma nem ezt tettük.”


olaszfoci.hu