Recent comments

Friss Hírek

Baldini: Nem a mi hibánk


A Roma hivatalosan is kérvényezi, hogy a tegnap délután elmaradt Cagliari-Roma bajnoki 3 pontját a fővárosi csapatnak adja a labdarúgó szövetség.

"Teljesen ledöbbentett bennünket a kialakult helyzet és ilyenkor a fellebbezés nem választási lehetőség, hanem kötelesség."- magyarázta Baldini.

"Mi vagyunk a szenvedő fél ebben az esetben, hiszen mi mindent megszerveztünk annak érdekében, hogy pályára léphessünk, beleértve a repülőutat és a szállást is. Cellino kijelentése nem maradhat következmények nélkül, hiszen a meccs az ő viselkedése miatt nem lett megtartva, így teljesen világos, hogy őt terheli a felelősség. 


Ennek csak olyan következménye lehet, hogy a Cagliari számára 3:0-ás vereséget írnak jóvá. A szabályokat nem csak akkor kell betartani, amikor megfelelőnek találják. Eléggé zavaró volt a csapatnak elmondani, hogy mi történt, főleg a fiatal külföldi játékosoknak. 

Sosem hallottak még ilyenről. A Romának nem csak a saját érdekeivel és szurkolóival kell törődnie, de meg kell védenie a szent és sérthetetlen törvényeket, hogy azokat tiszteletben tartsák a versenyek során. 

Azokat nem szabad úgy manipulálni, hogy megfeleljenek bizonyos érdekeknek." 



asroma.hu