Recent comments

Friss Hírek

Zeman: Meglephetjük a Juvét


Zdenek Zeman szerint rossz döntés volt a Juventus vezetői részéről, miszerint Massimo Carrera megtagadott minden nyilatkozatot a meccsel kapcsolatban.

"Ez stílus kérdése. Úgy gondolom, hogy az emberek szeretnének attól az embertől hallani a meccsről, akinek közvetlen érdekeltsége van, mint Carrerának."- jegyezte meg Zeman.

Zeman elég népszerűtlen embernek számít a Juventus háza táján, miután a pályafutása során elég sok vitás megjegyzést tett a torinói csapatra.

"Nem tettem kárt a Juventusban, máshol kellene keresgélniük. Nem félek a torinói úttól, a Lecce edzőjeként voltam már ott és persze nem a legjobb fogadtatásban volt részem, mert az egész meccs aladt szidtak. Elég különös, hogy a rasszista megjegyzéseket azonnal büntetik, de egy 90 percig tartó folyamatos szidalmazásért semmi nem jár."

Zeman elismeri, hogy a Juventus nagyon nehéz ellenfél lesz, azonban úgy véli, csapata képes lehet a meglepetésre.

"Ez a meccs ösztönzően hat mindenkire, de számomra nem jelent többet annál, mint hogy 3 pont szerezhető ezen a meccsen is. A Juventus erős csapat, jelenleg a legjobbak az olasz bajnokságban, de meg akarjuk mutatni, hogy mi is elég jók vagyunk és akár meglepetést is okozhatunk. A bajnokságban 44 meccse veretlenek, de nekik is egy fejük, két lábuk és két karuk van."

A Roma számára nehezen indult az idei szezon, miután az eddigi 3 hazai meccséből egyet sem tudott megnyerni és sokan úgy vélik ennek egyik oka, hogy a csapat túlságosan kiismerhető.

"A Sampdoria ellen 24 kapuralövésünk volt az ellenfél kettőjével szemben és ha annyira kiismerhető lennék, akkor nem lett volna ennyi lehetőségünk. A szurkolók azt várják tőlünk, hogy 6:0-ra nyerjünk, pedig mi is futballt játszunk és ebben nem látok semmi hibát." 

asroma.hu