Recent comments

Friss Hírek

Pioli: Győzelmet érdemeltünk volna


A Serie A idei első hétközi fordulóját, az 5. játéknapot tegnap este egy Siena-Bologna mérkőzés zárta le. A találkozót végül a hazai csapat nyerte 1-0-ra Emanuele Calaio találatával, holott a meccs összképe és statisztikái alapján a Bolognának be kellett volna húznia a találkozót. 

A végeredményt a vendégek mestere, Stefano Pioli is értetlenül kommentálta.

"Meg kell szerezned mind a három pontot az olyan meccseken, mint a tegnapi. Nekünk egyet sem sikerült."

"Meg kell vizsgálnunk a dolgokat egy ilyen mérkőzés után, mert tegnap győzelmet érdemeltünk volna, de végül gól és pont nélkül távoztunk. Nem tudom, mi lehet ennek az oka."

"Csak két esélyt adtunk a Sienának ezen az estén, és ők mégis tudtak szerezni egy gólt. Tetszett a játékunk és biztosan állíthatom, hogy jobbak voltunk, mint az ellenfeleink."

"Hogy mi nem működött? Nem szereztünk gólt. A meccs végén csakis ez számít..." - nyilatkozta az egykori Chievo-menedzser.

A statisztikák valóban a Rossoblu felé mutatnak, hiszen 59-41-es labdabirtoklási fölényük mellett 11-szer lőttek kapura és 7-szer el is találták azt, ellentétben a hazaiak 3/5-ös mutatójával. 

A Bologna ezzel a vereséggel 15. a tabellán és továbbra is csak a Romát tudta legyőzni, míg a Siena mínusz 6-ról indulva már plusz 2-nél jár a 18. helyen - ha nincs a levonás, jelenleg 8 ponttal, 6-4-es gólaránnyal a 7. helyen állnának, holtversenyben a Fiorentinával.


azzurri.co.hu