Recent comments

Friss Hírek

Zeman: Ez a Roma képes a bajnoki címért küzdeni


Tipikus sajtótájékoztatót tartott Zdenek Zeman a Sampdoria elleni bajnoki előtt, ahol őszintén beszélt az elmúlt napokban történt eseményekről is.

Ferrara, aki jelenleg a Sampdoria mestere a mai nyilatkozatában kijelentette, nem tudja elfogadni Zeman azon kijelentéseit, miszerint a Juventus játékosai a 90-es években folyamatosan doppingoltak.

"Ferrara? Szerinte leromboltam a róla alkotott képet, de erre csak annyit tudok mondani, hogy a bíróságoknak van mivel foglalkozniuk. Ez nem tartozik rám."- jelentette ki Zeman.

Ezt követően kitért a Cagliari elnökére, akinek a viselkedése miatt elmaradt a vasárnapra kiírt Cagliari-Roma bajnoki, majd később a szövetség a Romának írta jóvá a 3 pontot.

"Cellino mérges? Szerintem sokkal többen vannak, akik rá mérgesek. Nagyon durva dolgot csinált. A Cagliari játékosa és szurkolói nem hibásak, de szabályok azok szabályok."

A Roma azt a Sampdoriát fogadja, amelyik jó rajtot vett a bajnokságban és 2 ponttal megelőzi a Romát is, azonban Zeman szerint a csapat képes lehet a bajnoki címért küzdeni.

"Ez a Roma képes a bajnoki címért küzdeni. A játékosok hisznek benne." 




asroma.hu