Recent comments

Friss Hírek

Carrera: Vucinic volt a kulcs


Az Antonio Contét helyettesítő Massimo Carrera úgy véli, hogy a cseréknek -főként Mirko Vucinicnak -köszönhető, hogy a Juventus hátrányból meg tudta verni a Genoát. 

A 10 hónapos eltiltását töltő Conte helyett Carrera ül a Juventus kispadján, így ő hozza a döntéseket is.

„Az első félidőben szenvedtünk, de tudtuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk a Marassiban.” mondta Carrera a 3-1-re megnyert mérkőzés után.

„A Genoa nagyon erősen kezdett és ez kicsit meglepett minket. De egy idő után sikerült átvennünk az irányítást és a saját tempónkat tudtuk játszani.”

„Gigi Buffonnak volt néhány bravúros védése, amivel meccsben tartott minket, majd a csapattársai meg is fordították az állást.”

Jóknak bizonyultak a cserék is Kwadwo Asamoah előbb büntetőt harcolt ki, amit Mirko Vucinic értékesített, majd maga is betalált a Genoa kapujába.

„Nem újdonság, hogy Vucinic egy remek játékos, de egy kicsit fáradt volt a múlt heti válogatott meccsek miatt, ezért Alessandro Matrival kezdünk.”

„Vucinic is tudja, hogy ő egy fontos játékos, de ugyanúgy bizonyítania kell az edzéseken, mint mindenki másnak. Ha valaki úgy érzi, hogy biztos helye van a kezdőcsapatban, akkor hajlamos az edzéseket ellazsálni.”

A Juventus szerdán a londoni Stamford Bridge-re látogat, ahol a Chelseavel játszanak Bajnokok Ligája csoportmeccset.


„Hogy a mai meccsen gondoltunk-e a Chelseare? 


Nem, egyáltalán nem. Száz százalékosan a Genoára koncentráltunk.”



olaszfoci.hu