Recent comments

Friss Hírek

Mire megy az Inter a Milan által bemelegített San Siróban?


A Serie A 6. fordulójának vasárnapi mérkőzései közül a legnagyobb érdeklődéssel az esti Inter-Fiorentina rangadót várhatjuk, de lesz még néhány érdekes összecsapás ezen kívül is.

Az eddigi öt mérkőzésen sormintát követett az Inter, győzelem után vereség következett, és furcsa módon épp hazai pályán jöttek a botlások. A milánói Giuseppe Meazza Stadion közönsége szerdán láthatott először hazai győzelmet, de akkor azt az AC Milan érte el. 

A két óriás közösen ezt az egy tétmeccsen elért sikert tudja eddig felmutatni ebből az idényből, így a kék-feketék egyelőre adósai a közönségüknek, de lehet, hogy valamivel otthonosabb lett a levegő az első győzelem után a stadionban.

Egy hét múlva városi rangadót rendeznek majd a stadionban, az Internek pedig a Fiorentina alkalmas lehet arra, hogy szokja a légkört és a tempót, de ez egyúttal azt is jelenti, hogy könnyű dolguk valószínűleg nem lesz. 

Legutóbbi hazai meccsük, a Siena elleni nagyrészt úgy telt el, hogy nehéz lett volna megmondani, hogy melyik a bajnoki címről, de minimum BL-szereplésről álmodozó nagycsapat és melyik a pontlevonással küszködő, így automatikusan a kiesés elől menekülő kicsi. 

A Chievo vendégeként már jobb volt a helyzet, de az eddigiek alapján a veronaiak ellen a nagyok legfeljebb nagyot bukhatnak, külön dicséret nem jár a legyőzésükért.

A Fiorentina hasonlóan komoly falat lehet a milánóiaknak, mint korábban a Roma volt. Ugyan a Farkasokon a Juventus átgázolt szombat este, de az nehezen elvitatható tőlük, hogy az Inter ellen nagyszerű előrejátékkal rukkoltak ki, így megérdemelten nyertek 3-1-re. 

A jól összerakott, tudatos támadások a Violákat is jellemzik, ráadásul ők már azt is megmutatták, hogy ezzel párhuzamosan hátul is mindig rendben vannak. 

Náluk a fáradtság lehet a kulcskérdés, hiszen Vincenzo Montellának minőségi játékosokból jóval kevesebb áll a rendelkezésére, mint a nagyobb klubok edzőinek, így pihentetni sem tudott, tud annyit, mint esetleg Andrea Stramaccioni.

Tv: Sportklub 20.45


hatharom.hu