Recent comments

Friss Hírek

Inter: Stramaccioni máris felülmúlta Mourinhót


Ugyan van még hová javulnia az Inter teljesítményének, ha a Mourinho korszak eredményeit szeretnék idézni a keret jelenlegi sztárjai, de Stramaccioni irányítása alatt is újra képes a Nerazzurri kiemelkedő sorozatok abszolválására.

A fiatal tréner egy statisztikában máris felülmúlta a Real jelenlegi edzőjét, vezetésével a fekete-kékek sorozatban ötödik idegenbeli győzelmüket aratták tegnap este Verónában, melyhez hasonló szériát utoljára több, mint 4 évvel ezelőtt produkált a milánói csapat.

Ha a 36 éves edző képes lesz állandósítani együttese formáját, talán más téren is felveheti majd fiaival a versenyt a klub korábbi önmagával, legalábbis a labdarúgók elkötelezettsége, feltétel nélküli bizalma trénerük irányába (s nem kevésbé az ebből is következő teljesítménybeli javulásuk) azt sugallja, hosszú idő után újra jó kezekbe került a keret irányítása.

Persze a Roma és a Siena elleni fiaskót felidézve azt is látjuk, csodák néhány nap alatt ritkán történnek, hosszú út vezethet csak vissza a korábbi milánói aranyévekhez..

azzurri.co.hu