Recent comments

Friss Hírek

Carrera: Bárkivel felvesszük a versenyt


A Juventus helyettes edzője Massimo Carrera elégedett csapata szerdai teljesítményével és elmondta, hogy hibát követett el a Chelsea, amikor külön hangsúlyt fektettek Andrea Pirlo őrzésére, az ő csapatában ugyanis bárki képes eldönteni meccseket. 

A Bianconeri 2-2-es döntetlent játszott a Stamford Bridge-en a Bajnook Ligája csoportkörének 1. fordulójában. Úgy hogy Arturo Vidal és Quagliarella találataival 2-0-s hátrányból álltak fel. 

Az E csoport másik mérkőzésén a Shakhtar Donetsk 2-0-ra verte a Nordsjaelland-ot.

„Tudjuk, hogy Pirlot külön figyelik, mert mindenki tudja, hogy ő a játékunk központja. Ezért vannak más lehetőségeink is, mint például azok a belső középpályások, akik folyamatosan előre törve segítik a csatárok munkáját.” mondta Carrera a mérkőzés után.

Quagliarella Sebastian Giovinco helyére állt be és ő szerezte a Juventus egyenlítő találatát, majd a hajrában a győzelmet is bebiztosíthatta volna a torinóiaknak, de lövése a lécet találta el.

„Egész héten figyeljük a játékosokat és ez alapján döntötjük el, hogy kik vannak a legjobb formában. Ale Matri játszott vasárnap, de Fabio is tökéletesen bebizonyította, hogy a Juventusnak mindenkire szüksége van és nálunk bárki jelentheti a különbséget.”

„Lőtt egy nagyszerű gólt és a végén akár győzelmet is megszerezhettük volna. Jól játszottunk és bebizonyítottuk, hogy bárkivel felvesszük a versenyt.”

„Giovinco azt csinálta, amit kértünk tőle. Hamarosan még jobb formában lesz és Európában is megmutatja, hogy mire képes.”

A Juventus a londoni meccset megelőzően, hétvégén a Genoa elleni 3-1-re megnyert találkozót is hátrányból fordította meg.

„Az első gólt úgy kaptuk, hogy 10 emberrel játszottunk, Vidal sérülése miatt. Elfogadtuk, de nyilván nem segített. 

A Genoa ellen gyengén kezdtünk, de itt magunkhoz ragadtuk a kezdeményezés, irányítottuk a játékot és az első félidőben volt két—három komoly helyzetünk. 

Persze amikor a Chelsea ellen játszunk, számolni kell azzal, hogy lesznek helyzetei az ellenfélnek.”

„Mindenesetre örülünk, hogy sikerült visszahozni a meccset 2-0-s hátrányból. 

Azonban holnaptól már a következő bajnokinkra készülünk.”


olaszfoci.hu